12 oktober feestelijke opening East Lake Living

Feestelijke opening KamersmetkansenAmsterdam Oost is sinds kort een Kamers met Kansen project rijker. Uit eigen beweging heeft ondernemer Frank Fakkeldij een voormalig kinderdagverblijf verbouwd tot acht zelfstandige huurwoningen.

Een aantal jaar geleden wilde zijn pleegdochter zelfstandig gaan wonen. Wat volgde was een moeizame zoektocht naar een voor haar beperkte budget betaalbare woning in een passende omgeving.

Dat was het moment waarop de ondernemer vond dat hij ook zelf kon en moest bijdragen: “Ik vind het belangrijk goede woningen te ontwikkelen met een betaalbare huur. Bij voorkeur een kleinschalig project midden in de buurt zodat er goed gemixt kan worden met de andere bewoners. De East Lake Living woningen hebben allemaal een tuin. Met stadsverwarming en het groene dak zijn het bovendien heel duurzame woningen”

Positief verrast is Frank Fakkeldij over alle support die hij heeft ontvangen. Met trots wordt dan ook dit nieuwe project feestelijk geopend op 12 oktober (in besloten kring).