ABC Alliantie Welzijn wordt per 1 januari 2021 ook Combiwel Buurtwerk

Ongeveer tien jaar geleden is Buurtwerk in West gegund aan een alliantie die bestond uit de organisaties AKROS, Buurtparticipatie en Combiwel. Onder de naam ABC Alliantie is toen succesvol het buurtwerk vormgegeven. Een paar jaar terug ging Buurtparticipatie op in Combiwel en in 2019 ging de maatschappelijke en schulddienstverlening zelfstandig verder als Combiwel MaDi & De Geldcoach. In januari 2020 heeft AKROS zich volledig teruggetrokken en zijn de AKROS mederwerkers Combiwellers geworden.

Logisch moment om met dezelfde naam hetzelfde werk te doen
Combiwel Buurtwerk is ook actief in de stadsdelen Zuid en Nieuw-West. Het is alles overziend voor alle betrokkenen en voor de Amsterdammers duidelijker en efficiënter als ABC Alliantie in West nu ook verder gaat als Combiwel Buurtwerk. Zo heeft u als relatie of partner in alle stadsdelen waar wij Buurtwerk doen een gelijkluidend merk voor hetzelfde soort werk.

Alles blijft verder hetzelfde
Behalve de naam en het logo, verandert er niets. De Buurtwerkers in West zullen in het stadsdeel blijven werken en iedereen blijft van harte welkom voor de samenwerking in onze locaties of voor het mogelijk maken van informele netwerken of bewonersactiviteiten en -initiatieven.