Combiwel Sport

In Amsterdam-Zuid en -West kun je amper nog om Combiwel Sport heen als je wilt bewegen of sporten. Daar zijn we trots op, want onze doelstelling is om inwoners structureel aan het bewegen te krijgen. Daartoe hebben we verschillende sportactiviteiten, telkens met twee mogelijke eindstations: Lidmaatschap bij een sportvereniging of stimuleren om te sporten in eigen tijd. Van sluimerende interesse tot lidmaatschap bij een vereniging, Combiwel Sport is de poort.

Innovatief
Waar de sportwereld vaak bekend staat als behoudend, proberen wij met innovatieve modellen in te spelen op de veranderende maatschappij. Er worden unieke combinaties gemaakt tussen bedrijfsleven, scholen, verenigingen en gemeentes en we zorgen voor evenementen waarbij iedereen tevreden het veld verlaat. Wij geloven in sterke verbindingen met concrete resultaten.

Sportverenigingen
Het is niet makkelijk om anno 2016 een sportvereniging te besturen. Vrijwilligers zijn lastig te vinden, de overheid geeft minder subsidie en het ledenaantal loopt terug. Combiwel Sport heeft de expertise en ervaring om verenigingen aan succesvolle activiteiten te helpen. Daarin onderscheiden we verschillende doelgroepen. Voor aankomende jeugdleden bieden wij sportkampen, sportevenementen of naschoolse activiteiten aan om ze kennis te laten maken met een vereniging.

Scholen
In samenwerking met onze collega’s van Combiwel Junior worden scholen volop betrokken in onze activiteiten. We maken daarbij graag de verbinding naar onze evenementen (bijv. Olympische Sportweek, Koningsspelen, Peutersportdag) of naar de wijk, op (school)pleinen of in Huizen van de Wijk. Ook richting de scholen zorgen we voor de koppeling naar de Amsterdamse sportverenigingen. Zo belanden leerlingen vaak vóór het laatste fluitsignaal bij een lokale vereniging.

Bedrijfsleven
Natuurlijk is het makkelijk om als organisatie in zee te gaan met een evenementenbureau dat een leuk bedrijfsuitje organiseert. Bowlen, karten, hapje eten, dansje en achteraf weer maandenlang praten over hoe leuk het was. Dat soort bedrijven adviseren wij om door te klikken, dat kunnen wij niet bieden. Maar wellicht bent u een ondernemer die wél ook ziet dat het goed is om op gezonde wijze iets te doen voor de wijk of de maatschappij. Misschien ziet u in dat het personeel elkaar nog veel beter leert kennen als ze activiteiten geven aan achterstandskinderen of andere doelgroepen. En misschien past het ook wel in de DNA van uw bedrijf om sportiviteit en respect zowel binnen als buiten de werkvloer op één te zetten. In dat geval nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Combiwel Sport.