Huiskamer de Pijp

Locatiegegevens

 Tweede van der Helststraat 66
      1072 PG Amsterdam

Mariska van der Werf - 06 415 251 99
website
m.vanderwerf@combiwel.nl

Huiskamers van de Buurt de PijpOpeningstijden Huiskamer van de Buurt de Pijp

maandag 12.00- 16.00 uur | woensdag 12.00- 16.00 uur.

Wat het is
Combiwel biedt in Huiskamer van de Buurt de Pijp dagbesteding en sociaal contact op een veilige en toegankelijke plek waar bezoekers kunnen deelnemen aan een scala van activiteiten, gericht op ontmoeting, participatie en activering.

Omdat de locatie de hele week open is, kunnen deelnemers er ook op andere tijden – al of niet samen met andere groepsleden – deelnemen aan activiteiten.

Mantelzorgers
Met mantelzorgers is regelmatig contact wanneer zij er behoefte aan hebben. Zo bellen kinderen om te vragen of moeder mee kan eten in de huiskamer. Of ze bellen met de vraag of we hun ouder kunnen ophalen, of dat we van te voren even kunnen bellen, omdat de ouder anders vergeet te komen.

Maaltijden in de huiskamer en ook aan huis
Het bereiden van maaltijden en gezamenlijk eten vormt een belangrijk onderdeel van het programma; zowel een lunch op de maandag, als warme maaltijd op de woensdag.

Een maaltijd aan huis krijgen behoort hier ook tot de mogelijkheden; bijvoorbeeld als een deelnemer tijdelijk niet in staat is om te komen door ziekte of een operatie. Dan wordt er in de huiskamers extra gekookt en brengen vrijwilligers of stagiaires de maaltijd aan huis. Er zijn ook deelnemers die een extra maaltijd voor de volgende dag mee naar huis nemen.