Peutercombi voorschool

Dagelijks je vriendjes zien op de Peutercombi voorschool | Kinderopvang voor 2 – 4 jaar

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op onze Peutercombi voorscholen. Het is kinderopvang met veel aandacht voor de ontwikkeling van 2 tot 4 jarigen. We hebben Peutercombi voorschool groepen door de hele stad. Onze medewerkers zijn liefdevol en zorgzaam, maken het gezellig en bieden met activiteiten en thema’s ‘avontuur op maat’.

  • Er zijn groepen die tien uur per dag open zijn
  • Er zijn groepen die vijf uur per dag open zijn
  • Er zijn groepen die drie uur per dag open zijn (mix ochtenden en middagen)
  • Alle groepen zijn vijf dagen per week open
  • De groepen zijn 52 weken per jaar open (incl. vakanties) of 40 weken per jaar open (excl. vakanties)

Klik HIER voor een overzicht van alle groepen

Recht op Kinderopvangtoeslag of Gemeentetoeslag

Voor de Peutercombi voorschool rekenen wij een uurtarief. Dit uurtarief is inclusief het VVE-themaprogramma, drinken, eten, fruit en luiers. Op basis van de hoogte van je inkomen heb je recht op de Kinderopvangtoeslag of de Gemeentetoeslag. Je krijgt dus altijd een tegemoetkoming in de kosten. Voor gezinnen met lage inkomens zijn er extra voorzieningen, zoals een korting van 50 cent per uur en de Scholierenvergoeding.
Klik HIER voor meer informatie over de kosten en de toeslagen op de website van Combiwel voor Kinderen.

Proefberekening maken?
De gemeente heeft een handige rekentool op haar website: Klik hier voor de rekentool van de gemeente.

Samenwerking met de basisscholen

Onze Peutercombi voorscholen werken samen met de basisscholen. Het VVE-themaprogramma’s voor de ontwikkeling van de kinderen sluiten goed aan op het basisonderwijs. Daardoor is de stap naar de basisschool voor je kind makkelijker.

Een voorschooldag op de Peutercombi

Je kind wordt in een vaste groep geplaatst. Zo ziet je kind dagelijks de vaste vriendjes en pedagogisch medewerkers. We stimuleren de ontwikkeling met spelletjes, tekenen, knutselen, puzzelen, zingen en taal. Met taalactiviteiten helpen we de woordenschat uit te breiden. Dat wordt gedaan op een speelse wijze, waardoor je kind plezier krijgt in het leren.

Buiten spelen en bewegen

We zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer, er is voldoende uitdagend spelmateriaal en er zijn volop mogelijkheden voor de kinderen om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen. We vinden het belangrijk dat we ook naar buiten gaan en dat kinderen bewegen. Daarom doen we met de kinderen beweegspelletjes.

Gezond eten en drinken.

Gezond eten en drinken is belangrijk. Daarom bieden we gezonde tussendoortjes aan, wordt er veel water gedronken en (bij hele dagen) is er een gezonde lunch. Eten en drinken is bij de prijs inbegrepen.

Contact met ouders

Tijdens de dagelijkse overdracht vertellen we je de bijzonderheden van de dag. Als je vragen hebt over de opvoeding of over het gedrag van je kind, proberen wij te adviseren of brengen we je in contact met een van onze samenwerkingspartners.

Kennismaken of meer informatie?

Benader voor een rondleiding en meer informatie de locatie(s) van je keuze.
Klik HIER voor een overzicht van alle locaties op de website van Combiwel voor Kinderen

Inschrijven?

Dat kan met ons handige inschrijfformulier op de website van Combiwel voor Kinderen.
Klik HIER voor het inschrijfformulier