Management

Jørgen Weekers

algemeen directeur, bestuurder Stichting Combiwel Amsterdam

“Ik wil samen met de professionals van Combiwel, de vele vrijwilligers, ketenpartners, bedrijven en andere instellingen werken aan ‘goed en betrokken wonen in Amsterdam’.”

Monique de Vries

directeur Combiwel buurtwerk
“Samen met Amsterdammers van alle leeftijden optrekken om er voor te zorgen dat het in de buurten goed toeven is, dat mensen meedoen, dat de jeugd kansen ontwikkelt en dat we naar elkaar omkijken, motiveert mij enorm om er hard tegenaan te gaan”

Bjørn Huysman

directeur Combiwel voor Kinderen

“Ik merk dat we trots zijn op onze kwaliteit. We hebben dan ook een goede naam. Dit is de verdienste van onze medewerkers, want zij staan dagelijks met veel passie klaar voor de kinderen. Ik wil me inspannen om bij Combiwel voor Kinderen de trots en passie vast te houden.”

Malika Mouhmouh

directeur Combiwel Buurtteams

“Wij, professionals, zijn slechts passanten in het leven van inwoners. Indien we zo kunnen helpen dat men op tijd zelf de regie in handen kan nemen, is onze taak grotendeels geslaagd. Zo bestrijd je duurzaam armoede en achterstanden” hulpenadvies.combiwel.nl

Fons Blankendaal

directeur Bedrijfsvoering Combiwel Shared Services

“Ik wil een waardevolle bijdrage leveren aan de mensen in Amsterdam én aan de eigen medewerkers door een klant- en servicegerichte aanpak bij het vereenvoudigen en digitaliseren van de bedrijfsvoering. Zo kunnen onze medewerkers meer aandacht besteden aan het échte werk.”

Alle directieleden vallen als werknemer onder de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De beloning van medewerkers van Combiwel voldoet aan de eisen van de Amsterdamse Wethoudersnorm en de Wet Normering Topinkomens (WNT).